Keresik a takarékfiók kirablóját - Fotók és videó az elkövetőről

Kirabolták a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet Gyöngyösparti sétányon lévő fiókját szerdán. A rendrőség közzétette az esetről készült fotókat és videókat és várják azok jelentkezését, akik segíteni tudnak a bűnügy megoldásában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A takarékszövetkezetben három női alkalmazott - két középkorú és egy fiatal - dolgozott, amikor a tettes belépett a helyiségbe . Az elkövető az egyik alkalmazottat fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a kasszában lévő pénz átadására.

A rendőrség keresi a 180-185 cm magas, vékony testalkatú férfit, aki világos baseball sapkát, szürkés színű pulóvert és világos farmert viselt.

A biztonsági felvételeken látszik, hogy a férfi már az utcán felhúzta a maszkot, majd a bank belépve azonnal fegyvert - vagy arra hasonlító tárgyat  fogott a dolgozókra. Az egyik hölgyet előbb az ajtóhoz, majd a pulthoz kísérte, majd pedig elhagyta a helyiséget kezében a nylonzacskóba rakott pénzzel.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!