Szenzációs Koman-gól az olasz labdarúgó-bajnokságban! (Nyilatkozattal)

Egy remekbe szabott támadás végén szombaton a Paleromo ellen megszerezte első Serie A-s találatát az egykori Haladás-játékos Koman Vladimir. Tekintse meg Voli találatát!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról  már beszámoltunk, a Haladás-nevelés  Koman Vladimir szombat este megszerezte első olasz élvonalbeli bajnoki találatát. A középpályás a 66. percben csereként állt be a Bariba a Palermo ellen és a 84. percben egy gyönyörű támadás végén megszerezte csapata negyedik, egyben utolsó találatát.

A Bari egyébként 4:2-re győzte le ellenfelét.

 - A Bologna elleni meccsel ellentétben most nem álltunk a vezetés birtokában, az előző meccsünkön megnyugodtunk Barreto góljánál, ami nagy hiba volt, most viszont szinte végig a mi akaratunk érvényesült. Hogy hét gól is kaptunk az utóbbi négy meccsen? Jobban kell figyelnünk a jövőben, mert a jelek szerint a riválisok kiismerték a védekezésünket  - idézi Koman a stadionews.it-nek adott nyilatkozatát a pepsifoci.hu

A meccs összefoglalója (Koman gólja 2.43-nál):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!