Egyre népszerűbbek az f1csatorna.hu nyereményjátékai

Csütörtökön a Vas Népe szerkesztőségében vette át nyereményét az F1csatorna képrejtvényjátékának győztese. A világbajnok Jenson Button által aláírt poló is gazdára talált.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Forma-1 idei évadnyitója előtt sem unatkoztak a sportág szerelmesei, ugyanis az f1csatorna.hu két hónapon át tartó, 14 fordulós képrejtvényjátékkal ajándékozta meg olvasóit. Az értékes nyereményekért folyó küzdelemben izgalmas véghajrá alakult ki: nyolcan is hibátlanul zárták a játékot.

Közülük a Veszprém megyei Csermasz Miklós adta le a legrövidebb idő alatt válaszait, így ő kapta az 50 ezer forint értékű ajándékcsomagot.

A játékra regisztrált olvasók mindemellett egy ajándéksorsoláson vettek részt, melyen a körmendi Szekszárdi Andreának kedvezett a szerencse. Nyereménye egy F1csatornás poló, melyet maga az újdonsült Forma-1-es világbajnok, a brit Jenson Button, és 2009-es csapattársa, a brazil Rubens Barrichello látott el kézjegyével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!