Szamurájkarddal fenyegetőzve kiraboltak, majd levetkőztettek egy férfit

Egy szamurájkarddal fenyegetőzve előbb kiraboltak, majd levetkőztettek egy gyulai férfit a környék szeméttelepén; a rablók többségét a kommandósok segítségével elfogta a rendőrség - írta a Békés Megyei Online (BEOL) csütörtökön.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az áldozat múlt hét vasárnap találkozott össze három, általa ismert férfival és azok két társával. A későbbi sértett beült ismerősei gépkocsijába, akik Gyula külterületén, az újkígyósi úton egy szeméttelepre vitték. A gyanútlan utast egy kisebb szamurájkarddal megfenyegették, elvették mobiltelefonját és ötezer forintját, majd levetették vele kabátját és nadrágját is, végül pedig sorsára hagyták. 

A kirabolt férfi bejelentése alapján a gyulai nyomozók még aznap éjjel, a kommandósok segítségével Kétegyházán elfogtak a gyanúsítottak közül négyet, míg az ötödik társuk jelenleg is szökésben van.  A rablókat őrizetve vették és időközben a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat is.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!