Egy halott, nyolc sérült a 42-es úton

Egy ember meghalt, nyolc megsérült, amikor két mikrobusz és egy autóbusz ütközött egymásnak hétfő reggel a 42-es számú főúton.

MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset Földes és Berettyóújfalu között történt, az ütközésben érintett mindhárom jármű egy irányba, a határ felé tartott.
   
A vizsgálat eddigi adatai szerint forgalmi okokból lassított, majd megállt az úton egy 40 személyt szállító autóbusz, majd mögötte egy mikrobusz, amikor utóbbiba hátulról beleszaladt egy másik mikrobusz, amely rátolta az álló autóbuszra.
   
A balesetben a hátsó mikrobusz egyik utasa életét vesztette, a két mikrobuszban összesen nyolcan sérültek meg - mondta a rendőrségi szóvivő hozzátéve, hogy a helyszínelés teljes útzár mellett jelenleg is tart.
   
Sütő János, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: a három súlyos és az öt könnyű sérültet a berettyóújfalui Tisza István Kórház baleseti sebészetére szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!