Celldömölk: provokáció a játszótéren?

Állampolgári bejelentés érkezett hétfőn a Celldömölki Rendőrkapitányságra a vasárnap megrendezett játszótér-avatást megelőző eseményekkel kapcsolatban.

Peltzer Géza

Sajtóhírek szerint a vasárnapi játszótéravató előtt valaki "júdás" feliratot festett az evangelikus egyház gyülekezeti házának kerítésére.

Söptei Józsefné alpolgármester és mások ezt megpróbálták eltüntetni az avatóünnepség előtt. A bejelentés szerint ekkor érkezett a helyszínre M. Gyula, a helyi televízió tulajdonosa - aki egyben a város fideszes polgármester-jelöltjének férje -, és fényképezni kezdett.

A bejelentés szerint ezt a jelenlévők kérésére sem fejezte be. A sajtóhírek szerint Söptei Józsefné a kezében tartott vázát próbálta a fényképezőgép útjába helyezni, hogy M. Gyula csak a vázáról tudjon képet készíteni, de M. Gyula kiütötte az alpolgármester kezéből a vázát, majd dulakodni kezdtek. A rendőrség garázdaság gyanúja miatt nyomozást kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!