Köztársasági ösztöndíjat kapott a SEK tizenöt hallgatója

Köztársasági ösztöndíjat adtak át kedden délelőtt a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában. Tizenöt hallgató részesült az elismerésben.

Bajdó Bettina

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium köztársasági ösztöndíjat adományoz tanévenként a felsőoktatási intézményekben tanuló, kimagasló eredményt elérő hallgatóknak. A Savaria  Egyetemi Központ mindhárom karán tanulnak olyan hallgatók, akik kiérdemelték a dr. Réthelyi Miklós által adományozott köztársasági ösztöndíjat. Az szombathelyi egyetemen 15 hallgató részesült az elismerésben. Őket kedden délelőtt  dr. Czetter Ibolya, az egyetem elnökhelyettese köszöntötte a B épület tanácstermében.

A mai világban nagy érték a tudás, mivel csak ennek a birtokában lehet kiemelkedni az átlagemberek közül - hangsúlyozta az elnökhelyettes. Az iskola vezetői büszkék önökre, mivel becsülendő tanulmányi teljesítménye példát mutathat a többi hallgatónak is. Sikerrel pályáztak a köztársasági ösztöndíjra, s bebizonyították, hogy szorgalommal és elhivatottsággal bármi elérhető. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!