Rendőrségi hírek: öt sérült egy balesetben Ják közelében

Több betörés és két súlyos közlekedési baleset is történt hétfőn Vas megyében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az egyik szombathelyi közintézménybe az ablakvédő rács leszerelését és az ablak befeszítését követően jutottak be ismeretlen tettesek és onnét körülbelül 56.000 forint készpénzzel távoztak. Az ügyben büntetőeljárás indult.

A megyeszékhely egyik vendéglátó egységbe feltehetőleg lopott vagy hamis kulcs felhasználásával behatoltak és
onnét több, mint 40.000 forint értékben szeszes italt, valamint húst vittek el.

Egy szentgotthárdi férfi jelezte a rendőrségre, hogy családi házának melléképületéből egy láncfűrészt, egy sarokcsiszoló gépet, valamint egy körfűrészt loptak el. Az anyagi kár közel 190.000 forint. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Közlekedési balesetek

Hétfőn reggel egy szentgotthárdi lakos a 8707-es számú főúton Ják felől Szombathely irányába közlekedett. Haladása közben eddig áttért a bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy szombathelyi hölgy által vezetett személygépkocsival. A balesetben 2 fő súlyosan, 3 könnyebben sérült.

A 84-es számú főúton Káld-Szitamajor térségében hétfőn este egy nagyatádi lakos autójával Sárvár felől Sümeg irányába közlekedett. Eddig tisztázatlan okból kifolyólag letért a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára, majd az árokba hajtott és végül egy fás-bokros területen a jármű a tetejére borulva állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Vaddal ütközött

Egy kenyeri lakos hétfőn délután Kenyeri felől Sárvár irányába közlekedett. Közben az út jobb oldalán lévő fás
területről két vaddisznó futott a járműve jobb oldalának. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!