Vas Megye Szépe 2010: Osztrosits Katalin fejére került a korona

Osztrosits Katalint választotta meg az öttagú zsűri Vas megye és egyben a Vas Népe szépének. Rengetegen voltak kíváncsiak a tegnap esti show-ra, a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színházterme megtelt érdeklődőkkel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Vas Népe második szépségversenye 2009 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban megjelent egy lány fotója. Az olvasók szavaztak, a havonta legtöbb voksot gyűjtő lány lett a hónap szépe.

A havi győzelem tétje nem volt csekély, a nyertesek harcba szállhatnak a Vas megye szépe címért. Egy éven keresztül több mint háromszáz lány képe jelent meg a Vas Népe hátoldalán, rájuk internetes portálunkon több mint 53 ezer szavazat érkezett. A tizenkét hónap szépe és még egy szerencsés lány szállhatott harcba tegnap este a Vas megye szépe címért.

Zsúfolásig megtelt az MMIK színházterme, hat órakor a döntő slide show-val kezdődött: a nézők a fotók segítségével megismerhették a versenyzőket. Majd a szépségverseny döntőjének házigazdái bemutatták a zsűri tagjait: Kocsis Korinnát a 2008-as Vas megye szépét, Németh Juditot, a Weöres Sándor Színház színművésznőjét, dr. Sándor Imre plasztikai sebészt, Veres Gábor szobrászt és Szabó Gábor fotóművészt.

Összefoglaló videó a Vas megye Szépe döntőjéről - videó: Wolf Ferenc

Lapunk főszerkesztője, Halmágyi Miklós köszöntötte a megjelenteket, s a Vas megye szépe cím értékét hangsúlyozta.  Köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a verseny és a döntő sikeres legyen.

A tizenhárom döntő először utcai ruhában vonult fel, s amíg átöltöztek a sárvári énekesnő, Hindi Fatima varázsolta el a közönséget. Ezt követően, a férfiak nagy örömére a lányok bikiniben vonultak végig a színpadon, megmutatva formás idomaikat. Az estélyi ruhás felvonulásig a szombathelyi kötélugrók látványos műsorukkal foglalták le a közönséget. A csillogó estélyibe bújt lányoknak kommunikációs készségükről is tanúbizonyságot kellett tenniük, mindannyiuknak felelniük kellett a műsorvezetők kérdéseire.Ezt követően a zsűri elvonult, s hosszas mérlegelés után meghozta döntését. Az eredményhirdetés előtt és után a szponzorok és a támogatók ajándékokkal halmozták el a szépségverseny döntőseit. A korona Osztrosits Katalin fejére került fel, a második helyet a Szoboszlai Vivien szerezte meg, a harmadik Berghoffer Boglárka lett. A közönségdíjat Simon Mária kapta.

Ide kattintva megtekintheti a Gáláról készült képgalériánkat! - Fotó: Garai Antal Atom

Ide kattintva megtekintheti a Gáláról készült képgalériánkat! - Fotó: Benkő Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!