Szendi Péter fotóriporter szerkesztőségünk nívódíjasa

Szerkesztőségünk nívódíját az idén Szendi Péter fotóriporter kapta. Benkő Sándor, lapunk fotóriportere a magyar sajtó napja alkalmából két elismerést vehetett át.

Nagy Ildikó

 

Immár hagyomány, hogy nemzeti ünnepünk - az 1990 óta a magyar sajtó napjaként is számontartott - március 15-e közeledtével a Vas Népe szerkesztőségének munkatársai titkos szavazással döntenek arról, hogy kihez kerüljön a Vas Népe nívódíja.

Az elismerést  pénteken este  Szendi Péter, lapunk fotóriportere vehette át Halmágyi Miklós főszerkesztőtől.
   
Szendi Péter éppen tíz esztendeje csatlakozott a Vas Népe csapatához. Munkatársai tudják: olyan fotós ő, aki a mai, eseményekkel teli, rohanó világban is szívvel-lélekkel végzi a munkáját, és mindig kivárja  az olvasóknak visszaadni kívánt, igazi pillanatot. Bizonyára ezért is döntöttek úgy kollégái, hogy a nívódíj az idén őt illeti.

Benkő Sándor fotóriporter, lapunk fotórovatának vezetője két elismerést is kapott a magyar sajtó napja alkalmából. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti épületében múlt pénteken megtartott sajtóreggelin a megyei rendőr-főkapitányság sajtódíját vehette át dr. Halmosi Zsolt dandártábornoktól, megyei főkapitánytól.

A szerkesztőségünkben megtartott péntek esti ünnepségen pedig a Veszprémi 7 Nap alapítója, a Veszprém megyei laptársunk, a Napló egykori főszerkesztője, a Pannon Lapok Társasága volt ügyvezetője, Kovácsi Miklós emlékére alapított Kovácsi Objektív Díjat nyújtotta át Benkő Sándornak Győrffy István, a díjat odaítélő alapítvány kuratóriumának elnöke, a Pannon Lapok Társasága központi főszerkesztője, valamint a díjat alapító Barta Éva és Galgóczy Éva, Kovácsi Miklós édesanyja, illetve testvére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!