Elfogták a debreceni autós ámokfutás gyanúsítottjait

Elfogták azt a két férfit, akik kedd reggel egy debreceni frontális ütközés után segítségnyújtás nélkül elmenekültek a baleset helyszínéről - közölte a rendőrség.

MTI

Vezendi Jánosné őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: kedden késő este azonosították a gyanúsítottakat, és az éjjel ki is hallgatták őket. Ellenük segítségnyújtás elmulasztásnak meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kedd reggel a két férfi és az autót vezető harmadik társuk egy létavértesi benzinkúttól fizetés nélkül távozott. Ezt követően Debrecen felé tartva a sofőr több szabálytalanságot is elkövetett. Az autós a 33-as főút egyik debreceni szakaszán, egy kocsisor szabálytalan előzése közben frontálisan ütközött egy vétlen személyautóval, annak vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A három férfi elmenekült a helyszínről, egyikőjüket azonban pár száz méterre az esettől a rendőrök utolérték. Elfogásakor a férfi rosszul lett, majd leállt a légzése és a keringése, de a kiérkező mentőknek sikerült újraéleszteniük. Őt jelenleg kórházban ápolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!