Fajok közti erotika: lóval fajtalankodott egy hevesi férfi

Tetten érték azt a férfit, aki egy lóval létesített szexuális kapcsolatot Hevesen. Az állat megsérült, de eljárást nem indíthatnak, mert az állatvédelmi törvény nem tér ki az állatokkal folytatott szexuális bűncselekményekre.

Vas Népe

Munkaadója érte tetten azt a férfit, aki egy lóval fajtalankodott, írja a heol.hu. Az alkalmazott elmenekült, A rendőröket kihívták és az állatvédő egyesületet is értesítették. A lovat megvizsgálta az állatorvos és megállapította, hogy az állat sérülései több nap múlva gyógyulhatnak be.

A törvény ugyan nem tér ki az állatokkal folytatott szexuális bűncselekményre, de mivel bántalmazás is történt, az állatvédő feljelentést tett. Bűncselekmény hiányában azonban nem indult eljárás, mivel az állat nem szenvedett maradandó egészségkárosodást, illetve nem pusztult el.

A zoofília (az ember állatok iránt érzett nemi vonzalma) nincs benne az állatvédelmi törvényben. - Nem elég egyértelmű az ezzel kapcsolatos szabályozás, ezért írni fogunk az összes állatvédelmi szervezetnek, hogy közös erővel elérjük: fektessék törvénybe az ilyen eseteket, és büntessék meg a tetteseket. Azért, hogy ne történhessen hasonló a jövőben – mondta el a Botka Tímea, a Vidám Mancsok Állatvédő Egyesületének elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!