Jövőre is lesz gázár- támogatás

Kedvezményesen vehetik igénybe a földgázt a nagycsaládosok jövőre is, ha időben eljuttatják a kérelmüket az illetékes igazgatósághoz.

Simon Erzsébet

A nagycsaládosok - akik három vagy több gyermek után részesülnek családi pótlékban - kedvezményes áron vehetik igénybe a földgázt  2012-ben is, amennyiben erre irányuló kérelmüket  2011. szeptember 30-áig eljuttatják a bejelentett lakóhely, illetve tartózkodási hely szerint illetékes Magyar Államkincstár (MÁK) megyei igazgatóságához  tájékoztatta portálunkat  Magyarné Vadász Irén, a MÁK Vas megyei igazgatója.

A kedvezmény az igénylőlap kitöltésével és a csatolt utolsó havi gázszámla másolatával igényelhető. Társasházban élőknek nem kell számlát mellékelni. A hiánypótlás elkerülése érdekében a kérelmet a nagycsaládos háztartásban élők közül annak kell benyújtani, akinek a nevére a számla szól.

Az igénylőlapot a kincstártól postai úton megküldték az érintett családoknak, valamint letölthető a kincstár honlapjáról (www.allamkincstar.gov.hu), továbbá beszerezhető a megyei igazgatóságoktól és a gázszolgáltatóktól is.
 
A kedvezménnyel összefüggő bármilyen kérdésre a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálatai, illetve a Call Center (06-1-452-2910, 06-30-344-0045, 06-70-460-9005, 06-20-881-9535) munkatársai készséggel adnak választ. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!