Repülőgép folyosóján könnyített magán Gérard Depardieu

A repülőgép épp felszállásra készült, de Gérard Depardieu már nem bírt várni, ezért végül a folyósóra vizelt.Bár mindenki megdöbbent, de botrány nem lett az ügyből.

Vas Népe

Több mint száz utas megrökönyödésére a repülőgép folyosóján könnyített magán Gérard Depardieu, írja az Origo. A színész Párizsból utazott Dublin felé, de még alig indult el a repülőgép, amikor a 62 éves francia színész felugrott a helyéről és azt mondogatta, hogy "Pisilnem kell, pisilnem kell!". Az egyik légiutaskísérő közölte vele, hogy várnia kell negyedórát, míg a gép eléri utazómagasságot.

Azonban Depardieu nem tudott várni és az állítólag ittas színész lehúzta a sliccét, majd a folyosóra vizelt. Egy utas szerint nem tört ki botrány, senki nem szólt egy szót sem. Miután elvégezte dolgát, a színész letelepedett a helyére, a repülőgép pedig visszagurult a terminálhoz, hogy kitakarítsák. A járat végül kétórás késéssel indult el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!