Ajándékot sorsolt ki a vízmű kérdőívet beküldők között

Immár negyedik alkalommal tartott elégedettségi felmérést fogyasztói körében a Bük és Térsége Vízmű Kft. A kérdőívet visszaküldők között ajándékot is kisorsoltak.

Tersztyánszky Krisztina

A Bük és Térsége Vízmű Kft. tíz település ivóvíz ellátásáról és szennyvíz-elvezetéséről gondoskodik. A fogyasztók körében szúrópróba-szerűen ebben az évben is kiküldtek ötszáz kérdőívet, hogy véleményt kérjenek szolgáltatásaik minőségéről. Ez segít feltárni, hogy hol vannak  gondok.

Az idén száztízen küldték vissza a kérdőívet. A kérdésekre adott válaszok alapján Acsádon és Bőben van a legtöbb probléma az ivóvíz minőségével. Vojtkó Tibor  ügyvezető igazgató elmondta, hogy ahonnan panasz érkezik, oda kimennek a szakemberek és megvizsgálják, mi lehet a baj forrása. Amennyiben a szolgáltató hibájából rossz a vízminőség, úgy intézkednek, például kicserélik a vízóra előtti vezetékrészt.

Rendszeresen végzik a hálózati nyomócsövek és az egyéb berendezések karbantartását, tisztítását  is. Azonban az is előfordul, hogy a kifogásolható vízminőséget a fogyasztó saját, házon belüli hálózata okozza. A horganyzott vízvezetékcsövek 30-40 évet bírnak károsodás nélkül. Ahol ennél öregebbek a csövek, ott a vízmű azok cseréjét javasolja a fogyasztónak.

Ahogy minden évben, úgy az idén is ajándékot sorsoltak ki a kérdőívet beküldők között. A szerencsés nyertesnek, a meszleni Németh Ferencnek szerdán otthonában adta át az ajándék fagyigépet Vojtkó Tibor ügyvezető igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!