Legkedveltebb üdülőhely 2011: Őriszentpéter a közönségdíjas is

Befejeződött az internetes szavazás, összesítettük a voksokat, eszerint A legkedveltebb vasi üdülőhely 2011 versenynek immár nemcsak a győztese, hanem a közönségdíjasa is Őriszentpéter.

Burkon László

Kettős sikert könyvelhet el Őriszentpéter. A munkatársaink által a helyszínen megkérdezett nyaralók értékelése, illetve a tíz feltett kérdésre adott válaszai alapján az Őrség fővárosa lett az idei év legkedveltebb vasi ülülőhelye, s  ez a település nyerte az internetes szavazást is. Így nemcsak a gyűztesnek járó védnöki táblát, hanem lapunk különdíját is Őriszentpéter kapja.

Az átadási ünnepség terveink szerint szeptember 17-én, szombaton délelőtt 10 órakor lesz. Emlékeztetőül: a versenyben Sitke végzett a második, Apátistvánfalva a harmadik helyen. A további sorrend: Kőszegszerdahely, Kissomlyó, Rum, Vaskeresztes, Bő, Döröske. A közönségszavazáson Kőszegszerdahely a második, Apátistvánfalva a harmadik. A további sorrend: Rum, Vaskeresztes, Bő, Kissomlyó, Sitke, Döröske. Köszönet illet mindenkit, aki  részt vett a játékban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!