Tizenhárom köztársasági ösztöndíjas hallgató van a SEK-en

A Savaria Egyetemi Központban szerdán délután kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatók vehették át a köztársasági ösztöndíjat prof. dr. Gadányi Károlytól.

Némethy Mária

A dr. Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium minisztere által adományozott köztársasági ösztöndíjak átadási ünnepségét tartották délután Szombathelyen, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjában.

A köztársasági ösztöndíj olyan nagy elismerést nyújtó ösztöndíj, melyre azok a felsőoktatási intézményekben tanuló, nappali és levelező tagozatos diákok pályázhatnak, akiknek kiemelkedő tanulmányi eredményei vannak, illetve szakmai területen - például tudományos diákkörben - kimagasló munkát végeznek.
 
- Sok rendezvény zajlik itt, de ez kitűnik, mert országos megmérettetés, az ösztöndíj elnyerése szép megtiszteltetés - hangsúlyozta a pezsgős, koccintásos ünnepségen prof. dr. Gadányi Károly elnök-rektorhelyettes, aki átadta a 13 hallgatónak az ösztöndíjat. 

A 2011/12-es tanév köztársasági ösztöndíjasai Szombathelyen: Benke Martin történelem, Horváth Nikoletta   kommunikáció és médiatudomány, Korbacsics Vera történelem, Molnár Szandra andragógia, Németh Viktória   testnevelő-edző, Barcza Attila rekreáció MSC, Heinfarth Diána tanító, Kassai István műszaki menedzser, Bugledits Éva földrajz, Nyúl Péter gazdálkodási és menedzsment, Horváth Roland gazdálkodási és menedzsment,  Pathy Balázs gazdálkodás és menedzsment, valamint Enyingi Ingrid Piroska földrajz szakos hallgatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!