Kényezteti rajongóit a Hooligans

Nyolc stúdióalbumot követően a napokban egy dupla válogatáslemezzel jelentkezett a 15 éves Hooligans együttes. A fiúk ugyan a kezdeti nyers hangzásról dallamosabbra váltottak, de megmaradtak ugyanannak a jó értelemben vett egyszerű, közönség számára elérhető rockzenészeknek, mint ahogy annak idején a borsodi Szerencsről elindultak.

MTI

- Az albumon a legnagyobb Hooligans slágerek szerepelnek. Aszerint válogattunk a Best of-ra, hogy a koncerteken melyek a legsikeresebb dalaink, tehát valójában nem mi, hanem a közönség választott - mondja Tóth Tibor, a banda gitárosa. - A dupla CD-n 30 sláger van, melyek jól reprezentálják az eltelt 15 évet. A dalok újramaszterelve, felújított hangzással kerültek fel a korongokra.

- El szeretnénk kényeztetni a rajongóinkat – folytatja az énekes, Ördög Tibor, Csipa, utalva arra, hogy az ünnepi év alkalmából több meglepetéssel, köztük egy dokumentumregénnyel kedveskednek a közönségüknek.

A fiúk elárulták, a könyvben szereplő néhány történet leírásához segítségre volt szükségük.
- Sok mindenre nem emlékeztünk, de ezt hagyjuk is, hogy miért. Elutaztunk Szerencsre, összehívtuk a gyerekkori barátainkat, hogy segítsenek a sztorik felelevenítésében – mondja Kiss Endi dobos.

A 15 éves évforduló megkoronázásaként december 11-én a Papp László Budapest Sportarénaban egy nagykocerttel zárják az évet a fiúk. A hátralévő egy hónapban folyamatosan a próbateremben vannak, és a nagy bulira készülnek.
- Erre több mint harminc számot válogattunk be, tulajdonképpen ez a lista is közönség tetszése alapján alakult ki. Előzenekarnak a Wall Street-et és az Anti Fitness Klubot hívtuk meg. A budapesti buli előtt december 4-én, Gyergyószentmiklóson adunk egy koncertet, ami amolyan főpróba lesz – teszi hozzá Endi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!