Sziklai Rita lett Október Szépe 2011

Szépségversenyünk október havi jelöltjeire kedden éjfélig lehetett szavazni lapunk internetes oldalán. A nyertes a szombathelyi szőkeség, Sziklai Rita lett.

Benkő Sándor

A 21 éves Rita jelentkezési lapjára azt írta a foglalkozáshoz, hogy álláskereső. Munkát egyelőre még nem talált magának, de elárulta, hogy levelezőn első évfolyamos hallgatóként végzi a SEK-en a gazdálkodás és management szakot. Annak ellenére, hogy nem érzi jól magát, náthás, valószínűleg megfázott, rendkívül megörült a hírnek, amikor közöltük vele, hogy olvasóink szavazatait is figyelembe véve ő lett szépségversenyünk október legszebbje. Hobbija az internetezés és a fényképezés.

A beküldött képeit is saját maga elképzelései alapján állította be, és megkért valakit az exponálásra. Az egyetem mellett tanfolyamon ismerkedik a műkörömépítés rejtelmeivel is, érdeklik a kreatív dolgok. Második helyen Nyári Klaudia  végzett. A 21 éves toronyi tanuló jelentkezési lapja szerint szeret sütni, főzni, sétálni, kirándulni, utazni, ismerkedni, verset írni. Harmadik lett a szombathelyi pultos, felszolgáló, Szekér Tímea, aki szereti a kutyákat. Ideje engedi, eljár szórakozni, és kávézgatni a barátnőivel.

Október szépe nyereménye egy két személyes wellness hétvége a büki Corvus hotelben, a Fresh optika jóvoltából egy márkás napszemüveg, és Kuti Georgina is megajándékozza egy egész évben beváltható kozmetikai ajándékutalvánnyal.

A szépségverseny folytatódik, még bármelyik lánynak lehetősége van arra, hogy Márk Angelika, Tóth Evelin és immár Sziklai Rita mellet a jövő évi szépségverseny döntőjébe bekerülhessen. Ehhez jelentkezni kell nap szépének a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon leírt feltételeknek megfelelően levélben, e-mailben, vagy személyesen akár szerkesztőségünkben, vagy a városokban működő Vas Népe ügyfélszolgálati irodákban is.

Közülük kerül ki olvasóink szavazatit figyelembe véve a hónap szépe, aki részt vesz a szépségverseny döntőjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!