Varga Enikő lett Január szépe

Szépségversenyünk januári jelöltjeire szerda éjfélig lehetett szavazni. Olvasóink rekordszámú voksait figyelembe véve a zsűri döntése alapján Varga Enikő lett január szépe.

Benkő Sándor

A húsz éves rábapatyi lányt telefonon értük utol Győrben. Enikő elmondta, hogy nagyon megörült a hírnek, éppen előadáson volt a győri Széchenyi egyetemen, ahol gazdálkodási szakot végez. A két éves felsőoktatási képzés után diplomáját is ugyanezen a szakon, közgazdaság témakörben szeretné megszerezni. Az még kicsit odébb van, hisz első évfolyamos hallagató. A szőke szépség a sárvári gimnáziumban érettségizett, Rábapatyon édesanyjával és nagymamájával él, persze csak akkor, amikor éppen nem a győri kollégiumban tartózkodik.  Nagyon szereti az állatokat, főleg azt a kutyát, amelyik izgatottan várja haza hetente. A keverék ebet úgy fogadták be, talán ezért is olyan hálás gazdájának. Persze nem csupán a kutyájával szeret kirándulni, nagyon kedveli a barátait is, szereti a társaságot és az olvasást.

Januári jelöltjeink második helyezettje Varga Erika. A 18 éves vépi tanuló szereti a görkorcsolyázást és az életet. Harmadik lett Oláh Tímea. A 19 éves répcelaki tanuló OKJ-s képzésben tanul szakmát Budapesten, versenyszerűen kézilabdázik, szeret lovagolni, rajzolni.

Százas nagyságrendű szavazatot kapott még Kerényi Zsófia, Németh Mercédesz Renáta, Horváth Bianka, Óra Ramóna, Dulicz Alexandra, Szakács Nikolett, Sárközi Bettina és Kovács Rita.

Szépségversenyünk a februári jelöltek bemutatásával folytatódik, jelentkezni nap szépének a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon leírtaknak megfelelően lehet.

Minden jelentkező ajándékot kap, és nyitva áll előtte az út a hónap szépe, vagy a Vas megye szépe cím megszerzéséhez. Varga Enikő a hatodik hónap szépe, aki biztosan részt vesz a verseny döntőjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!