Március szépe wellness hétvégéje Bükön (képgalériával)

Március szépe Szabó Dóra lett. Vele együtt már nyolc hónap nyertesét választották meg olvasóink és a zsűri. Minden eddigi nyertes lány ajándékainak fő díja egy-egy wellness hétvége volt.

Benkő Sándor

Márciusban dobogó legfelsőbb fokára olvasóink internetes szavazati és a zsűri Szabó Dórát juttatta. A 17 éves szombathelyi lány a Nagy Lajos gimnázium tizenegyedikes tanulója, jövőre érettségizik majd és gyógytornász szeretne lenni.

A hónap szépének járó ajándékait a héten átvette, a Fresh optika egy márkás szemüveggel ajándékozta meg, Kuti Georginától pedig egy 20 ezer forint értékű kozmetikai utalványt kapott, amelyet egy éven belül válthat be a sárvári szalonjában. A fődíja egy wellness hétvége volt a büki Hotel Piroskában.


Dórát barátja, Takács Gergő kísérte el a fürdővárosba, ahol szombaton és vasárnap töltöttek el egy kellemes hétvégét. A hotel már második alkalommal ajánlotta fel a hónap szépének járó wellness hétvégét.

Szeptember szépe, Tóth Evelin is pozitív élményekkel feltöltődve távozott a szállodából. Dórát finom ebéddel várták, majd a délután nagy részét a szálloda szolgáltatásainak igénybe vételével töltötte. A menüben szerepelt az arc és testmasszázs, a szauna, élménymedence, a gőzfürdő, a tepideráium.


A feng shui alapelvei szerint épített szállodában kikapcsolódást, feltöltődést, pihenést jelentett a wellness hétvége március szépének és barátjának.
.
A versenyre még lehet jelentkezni a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon leírt szabályoknak megfelelően, az áprilisi jelöltekre május 1-15. között szavazhatnak, amelynek rendje szintén a honlapon olvasható. A szépségverseny döntője várhatóan az év végén lesz majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!