Erre érdemes sétálni, ha Bruce Willisbe akar botlani

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapest belvárosában csütörtök este 8 órától péntek reggel 6 óráig a Bajcsy-Zsilinszky úton és több környező utcában filmforgatás miatt. A lezárások a közösségi közlekedést is érintik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

MTI

Csütörtök estétől lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat az Arany János utca és az Andrássy út között, a Révay utcát, a Lázár utcát, az Ó utcát a 9-es szám és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Bajcsy-Zsilinszky közt, a Révay közt, a Káldi Gyula utcát az Andrássy út és a Révay utca között, valamint a Dobó utcát.

A forgatás ideje alatt, csütörtökön 20 órától a Bajcsy-Zsilinszky út forgalmát észak felől a Podmaniczky utca - Nagymező utca - Kálmán Imre utca csomópontban, dél felől az Andrássy út - József Attila utca csomópontban elterelik. A forgatási területekre csak az ott lakók mehetnek be kísérettel.

Az érintett területeken megállási tilalom van érvényben.

A lezárás ideje alatt a 109-es, a 914-es, a 931-es, a 950-es és 950A buszok módosított útvonalon közlekednek, és egyik irányban sem érintik az Arany János utca és a Podmaniczky utca megállókat. Ideiglenes megállóhelyeket jelölnek ki a Nagymező utca és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál, illetve az Andrássy útnál, az Opera megállónál a 70-es és a 78-as trolibuszok megállójában, továbbá az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út torkolata előtt a 105-ös autóbusz megállójában.

A Die Hard-sorozat ötödik részét, amelynek főszereplője Bruce Willis, összesen 86 napig forgatják Magyarországon, több helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!