A sportház színpadán repült a Republic bálnája

Fiatalok és idősek együtt ropták a táncot a huszadik születésnapját ünneplő Republic zenekar szombati koncertjén az Agora Művelődési és Sportházban

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szinte óraműpontossággal kezdődött el a szombat esti koncert az Agora Művelődési és Sportházban. Fél nyolckor már színapdon volt, s már a húrok közé is csapott a négy fiatalból álló Idiot Side nevű zenekar, ami megteremtette az est hangulatát.

A  pop-rock formációt követően a 20. születésnapját ünneplő magyar sztárcsapat, a Republic is színre lépett, s a már tőlük megszokott lendülettel, az egyik legismerettebb,  Neked könnyű lehet című dalukkal köszöntötték a népes közönséget.

Az est folyamán a legnagyobb slágerekre együtt tapsoltak s táncoltak a gyerekek, a fiatalok, anyukák és apukák, sőt még a nagymamakorú rajongók is. Fergeteges hangulat uralkodott a szinte zsúfolásig telt teremben, így hát nem csoda, hogy a közönség visszatapsolta  a banda tagjait, akik a rajongók lelkesedését egy 20-30 perces ráadással köszönték meg.

Igaz, e fél óra alatt főleg a közönség hangja hallatszott, amint a jól ismert dalok szövegét skandálja. A rajongók örémét csak fokozta, hogy a banda élete hamarosan nemcsak dalba, hanem betűkbe szedve is nyomon követhető lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!