Bugatti a tóban - a balesetet is levideózták

Néhány napja számoltunk be arról, hogy egy texasi férfi háromszáz milliós Bugatti Veyronjával egy tóba hajtott, mert megijedt egy pelikántól. Hihetetlen, de a balesetet egy másik autóból levideózták.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az amerikai -  a rendőrségi beszámolók szerint - megriadt egy alacsonyan szálló pelikántól, elejtette a mobiltelefonját, és addig kotorászott utána, amíg sikeresen letért a főútról, és belehajtott az útmenti tóba. Az eset Houstontól mintegy ötven kilométerre történt. Az autó kiemelését lefilmezték, ezt kapcsolódó cikkünkben megnézheti.

Miután a mentés videója bejárta a webet, senki sem gondolt arra, hogy előkerül egy másik videó is a balesetről. A stipistop autósoldalon botlottunk bele a felvételbe. Még a balesetet megelőzően egy másik autóból filmezni kezdték a sportkocsit, ugyanis egy Bugatti Veyron nem mindennapi látvány. A videón nem látszik ijesztő pelikán (bár lehet, hogy az korábban rémisztette meg a sofőrt), csak annyit látunk, hogy az autó halad, majd szép lassan letér az útról és a vízbe csapódik.

Különféle portálok igazán nem is attól hangosak, hogy mekkorát esett a Bugatti, hanem attól, hogy mindig akad valaki, aki pont jókor van jó helyen, és keze ügyében is akad egy kamera...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!