Ezekről tárgyal majd a szombathelyi közgyűlés

Csütörtök reggel kilenc órától összeül a szombathelyi önkormányzati képviselő-testület, s számos ügyben hoznak majd döntést. Íme a legfontosabb napirendi pontok.

Bajdó Bettina

Szó lesz például az ingatlanok értékesítéséről is. A nyilvános ülésen 32 napirendi pontot tárgyalnak ma a képviselők. Szóba kerül az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok idei évi támogatására vonatkozó igény benyújtása, s a mentőszolgálat tavalyi szakmai és gazdasági beszámolója is.

Gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatokról, valamint az időskorúak helyzetéről  is hallhatnak beszámolót a képviselők. Döntenek a Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskola és Kollégium létszám-előirányzatának módosításáról, a mezei őrszolgálat létrehozásáról, s megtárgyalják a Vasi Volán Zrt. 2010. évi veszteségpótlása ügyében készített könyvvizságlói jelentést is.

Szó lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. jövőjéről, s az önkormányzat tulajdonában lévő, elidegenítésre jelölt lakások forgalmi értékéről és felújítási költségeiről. Javaslatot tesznek a MÁV Zrt. tulajdonában lévő ingatlanok önkormányzati tulajdonba kerülésével kapcsolatos álláspont kialakítására, s az önkormányzati tulajdonú vagyontárgyak értékesítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!