Feltöltőkártya csaló: másfél millió forint nyereménnyel kecsegtetett

Másfél millió forint nyereménnyel kecsegtetett a trükkös csaló egy rátóti lakost. A férfi a feltöltő kártyákat megvásárolta ugyan, de az ígért pénzt nem kapta meg.

Vas Népe

Egy rátóti férfi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Körmendi Rendőrkapitányságon, aki 20.000 forintot csalt ki tőle azzal az indokkal, hogy nyereménysorsoláson több, mint 1,5 millió forintot nyert. Azonban nyereményét abban az esetben veheti át, ha mobiltelefon kártyát vásárol tőle 20.000 forint értékben. A férfi a feltöltő kártyákat megvásárolta ugyan, de az ígért nyereményt nem kapta meg. Az ügyben a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Az egyik séi családi házba ismeretlen befeszítették a teraszajtót, majd bementek a lakásba, ahonnan 380.000 forint készpénzzel távoztak. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Az egyik szombathelyi nagyáruház parkolójában lévő tehergépkocsiból ismeretlenek ellopták az övtáskát a benne lévő személyes iratokkal, valamint több, mint 800.000 forint készpénzzel. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Szentgotthárd egyik vendéglátóhelyére ismeretlen személyek az ajtó befeszítését követően bementek és dohányárut, illetve az ott lévő játékgépből készpénzt tulajdonítottak el körülbelül 340.000 forint  értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Egy körmendi lakásba ismeretlenek az ajtó befeszítés után mentek be, majd onnan gáztűzhelyt, tűzhelyt, illetve rezsót vittek el közel 30.000 forint értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Vízelvezető árokba csapódott az autó

Kedden a késő délutáni órákban Nárai térségében közlekedési baleset történt. Egy hölgy autójával Nárai felől Szombathely irányába közlekedett. Egy balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott és a bal oldalon lévő vízelvezető árokba csapódott. A jármű vezetője a balesetben 8 napon belül gyógyuló könnyűn sérüléseket szenvedett.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!