Gyermekmedencét avattak a sárvári fürdőben

Az idei idegenforgalmi szezonban is folytatódik a Sárvári Termálfürdő bővítése és felújítása. Az építkezés ideje alatt az üzemelés zavartalan lesz, ígérik a beruházók.

Peltzer Géza

A fürdő fejlesztése már a nyitás óta szinte folyamatos, ezt már megszokhatták az ide látogatók, ez ebben az évben sem lesz másképp. A mostani, közel hárommilliárdos fejlesztés első kézzel fogható eredményét már május elsején is láthatták, élvezhették a vendégek  főleg a kisebbek.

Az új, közel kétszáz négyzetméteres  gyermekmedencét a múlt héten avatták, itt azóta hat új csúszda, vízi játszótér, dézsa és számos, a legváratlanabb helyekről feltörő vízsugár várja a fiatalabb korosztályt.

Az EU által támogatott  beruházás célja egy olyan, több generációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, kialakítása és bevezetése, amelyben fiatalok és idősek, kisgyermekes családok  egymástól elkülönítve, de mégis együtt tudnak pihenni  kommentálta a fürdővel kapcsolatos új híreket Vancsura Miklós igazgató. A további tervekről: júniusban átadnak három csúszdát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!