Győzni kellene : Albánia-Magyarország válogatott focimeccs

Budapest, Tirana - A magyar labdarúgó-válogatott ma, 20.30-as kezdéssel Albánia vendégeként folytatja a világbajnoki selejtező sorozatot (Sport1).

Tóth Gábor

A két válogatott tavaly októberben Budapesten találkozott egymással, akkor a mieink Torghelle és Juhász góljaival 2:0-ra nyertek. Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata Tiranában is a győzelem reményében lép pályára. Ha ugyanis a magyar gárda továbbra is versenyben akar maradni a továbbjutást jelentő pozícióért, akkor nem kaphat ki. Nem áll lehetetlen feladat előtt a Koeman-legénység, hiszen Albánia nincs jó formában, Máltával (0:0) sem bírt.

Erwin Koeman eltiltás miatt három védőjére nem számíthat: Juhász Roland (Anderlecht) és Bodnár László (Salzburg) eltiltás miatt nem játszik, Fehér Csaba (Breda) pedig sérült. Tóth Balázs (Genk) vállsérüléssel bajlódik, kérdéses a középpályás szereplése. A mieink szerdán, hazai pályán, Málta ellen folytatják a vb-selejtezőt. A csoportban egyébként még egy meccset rendeznek ma: Portugália Svédországot fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!