Harminc éve nyitott meg a szombathelyi fedett uszoda

A szombathelyi fedett uszoda megnyitásának 30. évfordulója alkalmából a Vasivíz Zrt. jubileumi rendezvényt tart. A programok pénteken fél háromkor kezdődnek az uszodában.

Bajdó Bettina

A rendezvény  pénteken fél háromkor egy kiállításmegnyitóval kezdődik. Lazáry Viktor alpolgármester nyitja meg a tárlatot, majd Wagner József, a Vasivíz Zrt. nyugalmazott vezérigazgatója mond köszöntőt. Ezt követően Krenner Róbert, a Vasivíz Zrt. megbízott igazgatja a jövő kihívásairól beszél.

Három órakor gálaműsor kezdődik a medencetérben. Vízilabda-bemutató mérkőzés lesz, a férfi junior vízilabda-válogatott és az FTC OB 1-es felnőtt csapata méri össze tudását. A mérkőzés szüneteiben játékos vetélkedőt indítanak ismert sportolók és közszereplők közreműködésével.

Ezen kívül ekkor rendezik meg a Vízmű SC sportolóinak rendhagyó háziversenyét is. Negyed ötkor szinkronúszó bemutató kezdődik, majd fél ötkor a tombolasorsoláson kiderül, hogy kik lesznek Fortuna kegyeltjei.

A rendezvényre a belépés díjtalan. Az ünnepség ideje alatt, 14 és 18 óra között  a fedett uszodát a fürdővendégek nem látogathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!