Lidl épül a Zanati úton

Információink szerint szupermarket épül Szombathely keleti városrészén a Zanati út és a Kolozsvár utca kereszteződésénél a régi vízműtelepnél. Azon a környéken, ahol tulajdonképpen már van három másik.

Bonyhádi Zoltán

Utánajártunk, s megtudtuk, egy Lidl áruházat szándékoznak építeni a Penny Markettől mintegy 300, a Smatch-tól 500, a Tescótól pedig körülbelül 600 méterre.

 

A méreteit és az átadás idejét még nem tudni, azonban Soós József, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy a Kolozsvár utcát vezetik majd be az áruház parkolójába, valamint azt is, hogy jelenleg is dolgoznak a Zanati út és a Puskás Tivadar utca forgalmi rendváltoztatásának hatástanulmányán.

A harmadik Lidl üzlet épül a városban, egy a Hunyadi úton, egy pedig Stromfelden a Metro és Aldi szomszédságában van már. Megpróbáltuk elérni a Lidl Magyarországot is, azonban a mai napig nem reagáltak megkeresésünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!