Megújult a vasegerszegi körjegyzőség

Vasegerszeg - A szaktárca egyszeri költségvetési támogatása tette lehetővé, hogy felújítsák a körjegyzőséget, és javítsák a munka tárgyi feltételeit. A hivatal megszépült épületét szombaton adják át.

Simon Erzsébet

Hegyfalu, Nagygeresd és Vasegerszeg körjegyzősége kihasználta azt a lehetőséget, hogy az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium a 2007-2008-ban alakult körjegyzőségek tárgyi feltételeinek javítására egy alkalommal költségvetési támogatást nyújt. 

Erre pályázni lehetett; a vasi hármas 8 millió forinttal lett gazdagabb. Az összeghez 20 százalék önerőt tettek a falvak önkormányzatai, s így az épület akadály-mentesítésén túl elkészülhetett egy újabb iroda, szociális helyiségeket alakítottak ki, új nyílászárókat építettek be, s a vizesblokk is megújulhatott. 

Az irodákat egységes bútorzattal rendezték be, a körjegyzőség informatikai eszközeit korszerűekre cserélték, továbbá digitális telefonközpont segíti az öt köztisztviselő munkáját. 

A megszépült körjegyzőséget a szombati falunapon adják át. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!