Nagy Gábor ismét a Haladásban

Szombathely - Egy év Hungária körúti kitérőt követően ismét a Rohonci úton rúgja a labdát a Haladás-szurkolók egykori kedvence: Nagy Gábor. A támadót egy évre, ingyen vette kölcsön a zöld-fehér alakulat.

Pum András

Nagy Gábor tavaly nyáron távozott az MTK-hoz, a kék-fehérek mestere Garami József keze alatt 26 mecset játszott, és kétszer rezgette meg az ellenfél hálóját. A szombathelyi születésű fiú nem érezte jól magát a Hungária körúton, és hosszas tárgyalássorozatot követően ma délután megállapodott az MTK a Haladással: "Dzsozi" egy évet kölcsönben Szombathelyen tölt el.

- Ma pakolok, holnap reggel utazom Szombathelyre, így már a szombat délutáni Király Kupán ismét zöld-fehér szerelést húzok. Egy évet dolgoztam Csertői Auréllal, ismer, tudja mire vagyok képes, a jobb és a bal oldalon egyaránt számíthat rám - fogalmazott Nagy Gábor.

Tóth Miklós a Haladás klumenedzsere nem cáfolta honlapunk azon információját,  mely szerint Lattenstein, Irhás és Nagy Gábor után még lehetnek további érkezők is.

Az ügy további részletei és friss hírek a Haladásról a zöld-fehérekkel foglalkozó oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!