Rejtélyes baleset a kavicsbányánál: meghalt a fiatal motoros

VN- Elesett és életveszélyesen megsérült egy motoros múlt héten csütörtökön este az Ölbő melletti kavicsbányánál. A fiatalember vasárnap a szombathelyi Markusovszky kórházban meghalt.

Takács Gábor

Múlt héten megírtuk, hogy egy ölbői lakos a kavicsbánya térségében egy jobb kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett és elesett. Életveszélyes sérülésekkel a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. A Vas Megyei Rendőr főkapitányságon megerősítették információnkat, hogy a fiatalember vasárnap a kórházban életét vesztette.

Úgy tudjuk, hogy a kavicsbánya felé vezető út egy ideig aszfaltos, majd a falu határában murvássá és apró kövessé válik. A fiatalember ezen a szakaszon csúszott meg a kismotorjával, majd az árokba esett. A fejét beverte, eszméletlen állapotban szállították kórházba. 

- Falubeliek találkozóhelye a kavicsbánya melletti tó, ide járnak ki horgászni és beszélgetni. Lajos is ide igyekezett. Nagyon megdöbbentünk a tragédián, igazán becsületes srác volt, aki soha nem ivott egy korty alkoholt sem. Szenvedélye volt a motorozás, gyűjtötte a kétkerekűeket, otthon mindig volt valami reparálni való a húsz-huszonöt kétkerekűn. A közösségi életből is alaposan kivette a részét, Ölbőn a különféle gyermekműsoroknak a koreográfiáját segített összeállítani - tudtuk meg egy falubelitől.      

Olyan híreket is hallottunk, hogy a baleset után a fiatalember mellől eltűnt a motor és a bukósisak. Ezt az információt nem kívánták sem megerősíteni, sem cáfolni.

Az egyik közösségi oldalon a következő olvasható:

Sárvár környéki motorosok! 

A 18 éves motorbalesetet szenvedett srác temetésének időpontja 2009 szeptember 2-án szerdán 16.30-kor lesz az ölbői temetőben. Ha lehetséges minél többen tiszteljétek meg utoljára annyival, hogy megjelentek és még egyszer felbőgetitek a vasaitokat az emlékére, amelyekért annyira rajongott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!