Rekordközelben: csaknem 150-nel a 84-esen - fotóval

Megyei körkép - Három napon át fényképeztek a rendőrök a vasi utakon, sebességtúllépő autós ezúttal is sok akadt, de a márciusi rekordok nem forogtak veszélyben.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Vas megyében a TISPOL ellenőrzés során összesen 354 gyorshajtóról készült fényképfelvétel, lakott területen kívül a 84-es számú főúton egy személygépkocsi a megengedett 90 km/h sebesség helyet 147 km/h-vel közlekedett. 



A lakott területen kívüli kategória éllovasa: 147 km/h-val a 84-esen Fotók: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ami a lakott területen belül mért kirívó eseteket illeti, Vép belterületén a megengedett 50 km/h helyett egy Volvo 119 km/h-val száguldott. Ebben az esetben az üzembentartó 130.000,-Ft közigazgatási bírságra számíthat. Zsédenyen 92 km/h-val hajtott át egy autós, míg Szombathelyen a  Szófia utcában 91 km/h-val mértek be egy kocsit. 



Nagyközségben nagy sebességgel: Vépen 119 km/h-val hajtott egy volvós

A lakott területen belüli kategóriában éppen csak lecsúszott a dobogóról az az autó, amelyik a 8-as főútvonalon Alsóújlak belterületén 90 km/h-val közlekedett. Szombathelyen a Körmendi úton egy autós 88 km/h-val fotóztak le, 
míg a 86-oson Vámoscsalád belterületén 85 km/h-val hajtott egy jármű.

Az ellenőrzések során három körözött személyt is elfogtak a járőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!