Több játékossal tárgyal a Haladás - Bogdanovics (még?) nem írt alá

Az nso.hu információja szerint a Nyíregyháza szabadlistára tett csatára, Igor Bogdanovics 2010. június 30-ig kötelezte el magát a Rohonci útra. A Haladás klubmenedzsere,Tóth Miklós cáfol.

Pum András

Kétségkívül az egyik legkapósabb játékosa lehet a téli átigazolási szezonnak, a Debrecen, a Győri ETO,a  török Genclerbirgli és a Nyíregyháza korábbi csatára, a 35 esztendős Igor Bogdanovics. A támadó ugyanis korábban már közös megegyezéssel távozott a Nyíregyházától, azaz csupán vele kell megállapodnia az érdeklődő kluboknak. A Nemzeti Sport internetes kiadása, az nso.hu szerint a játékos már alá is írta 2010. június 30-ig szóló szerződését a Szombathelyi Haladás együtteséhez. A Haladás klubigazgatója, Tóth Miklós azonban cáfol.

- A hír nem igaz, nem írt alá hozzánk Bogdanovics - felelte érdeklődésünkre Tóth Miklós. - Azt sem szeretném kommentálni, hogy egyáltalán  tárgyalunk-e a játékossal, azt viszont elárulhatom, hogy több labdarúgóval is kapcsolatban állunk. Aláírt megállapodás azonban még egyikükkel sincs, ám az nincs kizárva, hogy a héten valamelyik kiszemelttel sikerül megállapodunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!