Vágta az autóúton: átgázolt az elszabadult ló egy gépkocsin (Videóval)

Jeruzsálem - Átgaloppozott az autóúton szemben haladó szedánon egy ló Izraelben, a szokatlan esetet a szemből érkező autó utasai videóra vették. A szélvédő betört, ám a sofőr és a megbokrosodott táltos megúszták az akadályfutást.

MTI

Az izraeli 2-es csatorna nevű tévéállomás nyomán szerdán az ABC News is bemutatta azt a felvételt, melyet Izrael északi részén vettek videóra turisták. Autójukkal haladva arra lettek figyelmesek, hogy a mellettük lévő sávban, velük párhuzamosan három ló vágtat, ekkor indult a felvétel.
    
A szemből érkező szedánt az első és második ló kikerülte, ám a harmadiknak már nem sikerült: felugrott a motorháztetőre, majd a szélvédőre, végül a tető hátulján csúszott le. A jelenetet az utasok "oh, god" és "au" felkiáltásai kísérik.
    
Az ütköző autó vezetője kisebb vágásokat szerzett a benyomódott szélvédőüvegtől, a kalandvágyó ló könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!