Civil

2017.03.06. 10:53

Böllérversenyen jártak a vakok és gyengénlátók

Szombathely - Januárban együttműködési megállapodás született a Lions Klub és a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete között.

Civil Tudósítónktól

A közös munka első lépéseként szombaton a lukácsházi böllérversenyre  kirándultak az egyesület tagjai. A kiruccanás a klub és a Lukácsházi Borbarát Hölgyek Egyesületének támogatásával jött létre.

A tagok, megérkeztek a rendezvénysátorhoz

Mire az egyesület tagjai kiértek a hegyre, már elkészültek a disznóságok, lehetett kóstolni toros káposztát, hurkát, kolbászt, májat és sok-sok finom süteményt. Természetesen a hegy levéből, forralt borból, pálinkából is volt kínálat bőségesen. A citeraá és harmonikaszó sem maradhatott el, lehetett énekelni, táncolni.

Virág János Lukácsháza polgármestere a megnyitó beszédét mondja

Horváth József, az egyesület tagja örömmel nyugtázta, hogy részt vehetett ezen a jó hangulatú kiránduláson. Nagyné Marika, az egyesület alelnöke már másodszor járt ezen a programon. A tavalyi kiránduláskor elhatározták Bősze Györggyel, hogy kihozzák a tagokat a hegyre, mert ez egy olyan program, amelyre legalább egyszer mindenkinek el kell jönnie. Az pedig, hogy támogatókat is sikerült találni, külön öröm volt számukra.

Horváth József a kilátó tetején

Nagyné Marika, Hugi, Kissné Marika kóstolja a finomságokat Fotó: Kopcsándi Gyula

Fotó: Kopcsándi Gyula

Bősze György, az egyesület elnöke köszönetét fejezte ki a Lions Klub és a borbarát hölgyek felé, hiszen a támogatásukkal egy felejthetetlen napot sikerült szerezni a vakoknak és gyengénlátóknak.

Kopcsándiné Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!