Civil

2017.03.17. 16:34

Egyesület a toronyi óvodásokért

Torony - Civil kezdeményezéssel egyesület alakul, formálódik a toronyi óvodában azzal a céllal, hogy szebbé és jobbá tegyék a gyermekeknek az intézményben eltöltött idejét, bővítsék az óvoda anyagi és egyéb lehetőségeit és tovább építsék annak közösségét.

Civil Tudósítónktól

A Csicsergők Egyesület a Toronyi Óvoda Gyermekeiért elnevezésű szervezet tevékenységében részt vesznek az óvoda dolgozói, rajtuk kívül várják az érintett szülők és minden olyan személy csatlakozását, akik úgy érzik, szeretnének és tudnak is tenni az intézmény, elsősorban is az oda beiratott gyermekek mindennapjaiért és jövőjéért.

Fotó: Csicsergő Óvoda

A kezdeményezők komoly megfontolás tárgyává tették, hogy az alakuló új szervezet alapítványi vagy egyesületi formában jöjjön-e létre. Végül - több szempontot figyelembe véve - ez utóbbi mellett döntöttek.

Várják a célokkal egyetértők, a kezdeményezők szándékait támogató leendő tagok jelentkezését. Az alakuló egyesület következő fóruma március 20-án, hétfőn lesz. További részletekről az óvodában adnak tájékoztatást.

Szerző: Mátrai István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!