szerencsejáték

2018.04.13. 16:33

Egyéves az első magyar legális online kaszinó

A vegas.hu oldalán jelenleg 130 játékból választhatnak az érdeklődők.

Egy évvel ezelőtt indult el Magyarországon az első legális online kaszinó, a vegas.hu.

Az oldal 5 játékszolgáltató kínálatával, 100-nál kevesebb játékkal startolt, jelenleg pedig már 130 játék érhető el az oldalon és további 50 debütál hamarosan. Ezek közül az elmúlt év legnépszerűbb játéka a Novomatic klasszikus kockás videoszlotja, a Super Dice volt.

A vegas.hu élő stúdiót is üzemeltet, amelynek online adásában csinos prezenterek várják a földi kaszinók hangulatának kedvelőit. A VegasTV kínálata a nyitás óta egy casino hold’em asztallal és egy 24 órában működő automata rulettkerékkel bővült.

Nyeremények

Az elmúlt évben a játékosok a megtett tétek 96%-át nyerték vissza. Az egyetlen játékkörben elért legnagyobb nyeremény 27 millió forint volt, amely a Rambo nyerőgépen történt. A szerencsés játékos megtett tétjének több mint 7200-szorosát kaszálta a pörgetéssel.

Demográfia

Miközben sokan azt hinnék, hogy az online kaszinózás iránt túlnyomó többségben férfiak érdeklődnek, az elmúlt évben a vegas.hu látogatóinak 37%-a nő volt. Az viszont kevésbé meglepő, hogy a többség mobilon játszik és a legtöbb játékos a 25-34 éves korosztályból kerül ki. A játékosok 45%-a érkezik Budapestről, a vidéki nagyvárosok listáját Győr vezeti.

Panaszkezelés

A vegas.hu a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető, élő chates ügyfélszolgálatot tart fent, amit a statisztikák alapján a játékosok előszeretettel használtak. Az első évben több mint 50 ezer kérdéssel fordultak a szolgáltatóhoz. A felületen adható visszajelzéseikben a maximális 5-ből átlagosan 4 és fél csillagos értékelést adtak.

Borítókép: Illusztráció / Shutterstock / LightField Studios

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!