nincs megállás

2018.12.20. 22:05

Tizennyolc éve járja a világot egy argentin család

Eredetileg csak egy párhónapos kirándulást terveztek, azóta is úton vannak.

HANDOUT - ARCHIVE - The Zapp family poses for a photograph in front in Egypt. Hermann and Candelaria realised a longstanding dream of travelling the world in the style of old discoveres. They bought a vintage car, quit their jobs, and took to the road. Photo: Herman Zapp/dpa

Forrás: AFP/dpa

Fotó: Herman Zapp

Az argentin Zapp házaspár 2000 januárjában felmondta állását, megvett egy 1928-ban gyártott Graham-Paige taxit és elindultak világkörüli útjukra. Eredetileg félévesre tervezték, de nem tudták abbahagyni.

Az elmúlt 18 évben megszületett a négy gyermekük, és több mint hetven országban jártak már. A gyermekek tanításáról édesanyjuk gondoskodott, szállást a helyiek biztosítottak nekik, pénzt pedig az általuk készített festményekből és apró műalkotásokból szereztek.

A Zapp család a tervek szerint december 26-án Francia Guyanán befejezi az elképesztő utazásukat és visszatérnek Argentínába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!