Várunk téged is!

2019.07.22. 08:38

Tündérszépek országos szépségverseny – Jelentkezz Te is!

2019-ben indítottuk útjára a szépségversenyünket, ami a Tündérszépek elnevezést kapta. Mivel már az első szezon is hatalmas sikernek örvendett, így a versenyt újraindítjuk.

vaol.hu

Lehet saját portfólióval is jelentkezni, de profi fotósaink is elkészítik. A képen Maszlov Zsüliett portfóliója készül.

Fotó: Horváth Iza

Napokkal ezelőtt újra megnyitottuk a jelentkezési felületünket. Ahogy az képünkön látszik, a jelentkezők fotózáson vehetnek részt, profi stábunk segítségével pedig igazi modellnek érezhetik magukat.

A megyei szakmai zsűri Maszlov Zsülettet találta legszebbnek az első versenyen. Fotó: Horváth Iza

Az első szezontól eltérően a jelentkezőknek most arra is lehetőségük van, hogy saját fotósorozattal nevezzenek.

Amíg az új jelentkezőkre várunk, felelevenítjük az előző verseny fotózásának néhány pillanatát. Olvasóink Kertész Andreát jutalmazták a legtöbb szívecskével. Nézd meg kulisszák mögötti videónkat!

Úgy gondolod, hogy nálad nincs szebb lány a vidéken? Esetleg a barátnőd az, aki után mindenki megfordul? Vagy tán a lányodnak bizonyítanád be a róla készült fotókkal, hogy igenis gyönyörű? Ha bármelyikre bólintottál, küldd el a jelentkezésed a Tündérszépek oldalon található űrlapon, és vegyél részt egy életre szóló kalandban!

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában