f1

2015.03.10. 08:30

Megnevezte második versenyzőjét is a Manor!

Stevens mellé Merhi és King is csatlakozott!

Tajthi Andrea

A Manor Marussia F1 Team megnevezte második versenyzőjét is, a spanyol Roberto Merhi személyében. A csapat versenyzőpárosát tehát Will Stevens és Roberto Merhi. A csapat fejlesztőversenyzője Jordan King lett, akinek édesapja megvásárolta a csapatot.

"Fantasztikus, hogy a csapatban köszönthetjük Robertot és Jordant." - mondta John Booth csapatfőnök. "Nem csak azért, mert nagyon tehetséges fiatal versenyzők, akik előtt izgalmas jövő áll, de a Manor Motorsport versenyzői voltak már a junior kategóriákban is, ezzel pedig csak megerősödött bennünk, hogy a fiatal tehetségek fejlődése fontos része a filozófiánknak."

"Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy debütálhatok a Forma-1-ben a Manor Marussia F1 Teammel Melbourneben, a hétvégén." - mondta Merhi. "Ez nagy felelősség, de úgy érzem, készen állok erre a lépésre, hogy megmutassam, minként tudok hozzájárulni a csapat fejlődéséhez."

"Repdesek az örömtől, hogy csatlakozhatok a Manor Marussia F1 Teamhez, fejlesztő versenyzőként." - mondta Jordan. "Ez igazán izgalmas projekt, sok remek emberrel és valós eséllyel a sikerre. Egy újabb nagy lépéssel kerültem közelebb a végső célomhoz, hogy a Forma-1-ben versenyezhessek."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!