f1

2015.12.28. 16:47

A Sauber levelet írt a Mikulásnak

A csapat már az EU Bizottságnál is panaszt tett korábban, most a "Mikuláshoz" fordult.

Tajthi Andrea

Fotó: Sauber Motorsport AG

A Sauber továbbra is ragaszkodik ahhoz, a Forma-1-be költségvetési sapkát kellene bevezetni, és igazságosabban elosztani a jogdíjakból befolyt összeget. Ezen kérésüket ezúttal a Mikulásnak címezték.

"Mi a Sauber F1 Team-nél kiállunk a Formula One Management (FOM) bevételeinek igazságos elosztása mellett, mely sok csapat helyzetén javítana.

Ahhoz, hogy a mi karácsonyi kívánságaink valóra váljanak, nincs szükség a manóid szorgalmas munkájára... a természetfeletti erődre van szükségünk! Ha van egy kis időd, nagyon boldoggá tennél minket azzal, ha egy pillantást tudnál vetni a kívánságlistánkra:

1. Költségvetési sapka és a FOM pénzének igazságos elosztása: ez biztosítaná, hogy az egyes F1-es csapatok versenyképesebbek legyenek, így izgalmasabbá válna a sport. Ez az, amit a Forma-1 rajongók szeretnének.

2. Egyszerűsített szabályok: jelenleg a szabályok túl komplexek, és nehezen érthetőek (nem is igazán nekünk, inkább a rajongóknak).

3. Figyeljenek oda jobban a rajongók kéréseire: Ez fontos a rajongóink számára, ők fontosak nekünk, és végülis a Forma-1 semmit sem ér nélkülük.

Üdvözlettel:
Sauber F1 Team

Ui.: Ha bármelyik másik F1-es csapat ennek az ellenkezőjét kérné, tépd össze a levelüket!"

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!