f1

2016.08.10. 08:42

Haryanto számára ennyi volt a versenyzés

Helyére Esteban Ocon érkezik a Manorhoz.

Motorsport Csatorna

A Manor hivatalosan is bejelentette, hogy Rio Haryanto elvesztette versenyzői ülését. Helyette tartalékversenyzői pozíciót ajánlottak neki.

Haryanto Esteban Ocon ülhet majd be a szezon hátralévő részében.

"Rio nagyon értékes tagja volt a csapatunknak január óta." - mondta a Manor versenyigazgatója, Dave Ryan. "Egy ideje a menedzsmentje jelezte, hogy gondjaik vannak az anyagi támogatással. Rio csapata fáradhatatlanul dolgozott, hogy megoldják a helyzetet, indonéz támogatóival, és mi is közreműködtünk ebben, amennyire lehetséges, beleértve azt is, hogy Rio versenyezhetett Németországban. Sajnos eljutottunk arra a pontra, hogy a csapat érdekei érdekében más opciót kell keresnünk a szezon hátralévő részére."

"De örülünk, hogy folytathatjuk vele a közös munkát oly módon, hogy felajánlottunk neki egy tartalékversenyzői pozíciót erre a szezonra. Nagyon reméljük, hogy elfogadja ezt az ajánlatot."

We’re pleased to welcome " target="_blank"">@OconEsteban to the team. He’ll be racing alongside @PWehrlein for the rest of the season.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!