Foci

2009.05.06. 02:27

MLSZ-kitüntetés a főtitkárnak

Budapest, Szombathely - A Magyar Labdarúgó Szövetség hétvégi közgyűlésén több hazai labdarúgó-szakembert díjazott. Rangos elismerést kapott Gerencsér Tibor, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára.

Tóth Gábor

A szövetség ezúttal is három kategóriában adományozta oda a Magyar Labdarúgásért Érdemérmet (bronz, ezüst, arany fokozat) - a kitüntetettek Joseph Blattertől, a FIFA elnökétől, Michel Platinitől, az UEFA irányítójától és Kisteleki Istvántól, a hazai szövetség vezetőjétől vehettek át a plaketteket.

A tizenegy kitüntetett között egy vasi díjazott is akadt. Az MLSZ a Magyar Labdarúgásért Érdemérem bronz fokozatát adományozta Gerencsér Tibornak, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkárának több évtizeden átívelő főtitkári tevékenységéért, a Vas megyei sportszervezetek érdekében tett fáradozásaiért, a régió labdarúgásának fejlesztéséért.

- Meglepetésként ért a kitüntetés, de nem tagadom, nagyon jólesett, és nagyon büszke vagyok - fogalmazott Gerencsér Tibor. - Kereken 35 éve dolgozom a labdarúgásban, ez a plakett talán erköl-csi elismerése a munkámnak. Természetesen meg kell köszönnöm a segítséget a vasi sportvezetőknek, a megyei csapatoknak, kluboknak, nélkülük nem tudna a megyei szövetség olyan eredményesen dolgozni, hogy a vasi főtitkár neve egyáltalán szóba kerüljön egy ilyen rangos kitüntetés kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!