Foci

2009.07.11. 02:25

Csak büntetők döntöttek

Szombathely (pa) - A harmadik alkalommal megrendezett Szent László kispályás labdarúgótornát a kapuvári Vegyes Favágók együttese nyerte.

Pum András

A zanati futballcsapat szervezésében a szombathelyi Építők-pályán rendezett viadalon 15 csapat indult, a résztvevőket három ötös csoportba sorsolták. Innen az első kettő, valamint a két legjobb harmadik jutott tovább. A nyolc gárda ezt követően már egyenes kieséses szakaszban folytatta a küzdelmeket. Az egyik elődöntőben a Szent Flórián gól nélküli döntetlenre végzett a Sün nevű formáció ellen, büntetőkkel a Szent Flórián jutott a fináléba. A másik ágon a Vegyes Favágók szintén 0:0-t játszott a Kakkeros Paller fantázianevű gárda ellen, hetesekkel, nagy csatában a Favágók jutottak a döntőbe. A bronzérmet a Sün szerezte meg, miután a harmadik helyért vívott találkozón 2:0-ra verte a Kakkeros Pallert. A döntőben a kapuvári Vegyes Favágók és a szombathelyi Szent Flórián nézett farkasszemet egymással, és bár a küzdelmes összecsapáson mindkét oldalon adódtak helyzetek, a rendes játékidőben nem született gól. Következtek a büntetők, melyben a Vegyes Favágók céloztak jobban, így a kapuváriak vihették haza az értékes trófeát.

A torna legjobb játékosa Weisz György (Szent Flórián), legjobb kapusa Tóth Zoltán (Kakkeros Paller), gólkirálya Németh István (Vegyes Favágók) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!