Foci

2009.09.12. 02:27

Szomszédvári derbi: Celldömölk-Sárvár

Körkép (pa) - A labdarúgó NB III. 5. fordulójában két megyei rangadót is rendeznek: ma a Celldömölk a Sárvárt, holnap a Bük a Haladást fogadja.

Pum András

Celldömölk-Sárvár (szombat, 17.00). - Csákvári Zsolt (Celldömölk): - Hatpontos meccs előtt állunk, hozzánk hasonlóan a sárváriak is csak csipegetik a pontokat, így mindkét csapat számára fontos kilencven perc lesz. Csak a győzelem elfogadható. Babics, Süle, Velencei sérült, Kovács, Sebestyén eltiltott. Összeállítást nem tudok mondani. - Németh József (Sárvár): - A kétnapos celldömölki búcsú közepébe csöppenünk, de nem szeretnénk a céllövöldében célpont lenni. Egy ponttal már elégedett lennék. Szakos iskolai elfoglaltsága miatt nem edzett a héten. Összeállítás. Osvald - Horváth L., Varga J., Balassa, Szigeti - Szabó I., Keveházi, Máté, Vadász - Vajda, Szalai.

Bük-Haladás II. (vasárnap, 17.00). - Szabó Bálint (Bük): - Sorra kapjuk a nehéz ellenfeleket, és bár a játékunk fordulóról fordulóra javul, még nem tudunk kilencven percen keresztül koncentrálni. Pontra, pontokra számítok. Kander, Szabó Bálint sérült, Berta eltiltott. Összeállítás: Pikács - Németh V., Máté, Stef, Mester - Feigl, Szabó A., Balikó, Rus, Molnár T. - Farkas G. - Máté Csaba (Haladás II.): - Egyáltalán nem téveszt meg bennünk a bükiek botladozása, komolyan vesszük a meccset. Nagy baj, hogy kevés gólt szereztünk eddig a bajnokságban, elsősorban a helyzetkihasználásban kell előbbre lépnünk. Udvardi eltiltott, Nagy Bálint sérült. Összeállítást egyelőre nem tudok mondani.

Répcelak-Csesztreg (vasárnap, 17.00). - Tóth Zsolt: - Mindegy, hogy itthon vagy idegenben játszunk, a közvetlen riválisok ellen csak a győzelem elfogadható. A csesztregieket ráadásul hazai pályán fogadjuk, így csak a három ponttal lennék elégedett. Szabó és Takács Péter sérült. Összeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi - Bujtás (Varga T.), Baranyai, Csordás (Imre) - Tamási, Takács Sz., Bödecs.A Veszprém-Körmend FC-Boldizsár Trans mérkőzést ma 17 órai kezdettel rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!