Foci

2011.07.14. 02:29

U13-as labdarúgó megyei döntő: a Sárvár legyőzte a Haladást

A Sárvár FC együttesének sikerével zárult az U13-as labdarúgó bajnokcsapatok megyei döntője, a Bajnokok Tornája.

Gergácz Zoltán

A Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatósága és a Haladás VSE közös szervezésében a Rohonci úti stadionban rendezték meg az U13-as labdarúgó bajnokcsapatok tornájának megyei döntőjét. A négy gárda 2x25 perces mérkőzéseken döntött a helyezések sorrendjéről. Az első körben a Sárvár FC 2-1 arányban diadalmaskodott a KULMER Szentgotthárdi VSE felett, míg a másik ágon a Haladás VSE 8-1-re verte a Kék Sünik gárdáját. A bronzmérkőzésen a Sünik 4-1-re lelépték a Szentgotthárdot, míg a Sárvár-Haladás döntő változatos és nagy küzdelem után 2-2-es eredménnyel zárult.

A szabályok értelmében következtek a büntetők: ebben a Sárvár nyert 8-7-re, s ezzel a Bajnokok Tornájának győztese lett. A bajnokcsapat tagjai: Bánó Péter, Csonka Dániel, Farkas Bence, Farkas Kevin, Fliegler Attila, Linka László, Máthé Ádám, Nardai Dániel, Pfeiffer Bálint, Prystupa Kristóf, Schimmer Dániel, Szabó Gergő, Szakos Márk, Szántó Roland, Velladics Krisztofer, Závecz Erik, edző: Joó András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!