Foci

2009.10.27. 09:10

Megyei III. osztály, Sárvár: az utolsó pillanatban mentett pontot az Izsákfa

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjának két éllovasa, a Simaság és a Sárvári Kinizsi is hozta a kötelezőt. Az Izsákfa az utolsó percben lőtt góllal kasszírozott egy pontot.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szergény-ÖTE Sugárcső Ikervár 4:1 (1:1). - Szergény, 40 néző, vezette: Pénzes.
A nagy mezőnyfölényben lévő hazaiak megérdemelt győzelmet aratattak a veszélyesen kontrázó és lelkes ikerváriak ellen. -Gólszerző: Foki 2, Verasztó B., Vajda T., illetve Bejczi. - Jók: Kerekes, Tóth, Mező K., Foki, illetve Nagy M., dr. Bíró.  Kiállítva: Nagy B. (Ikervár).

Nemeskocs-Hosszúpereszteg 2:3 (1:0). - Nemeskocs, 30 néző, vezette
: Sándor.
A bajnokság színvonalát meghaladó mérkőzésen a számtalan ziccert hibázó házigazda három pontot ajándékozott a vendégcsapatnak. - Gólszerző: Szabó K. 2, illetve Rajki 2, Németh R.  Jók: dr. Kósa, Szabó K., Németh L., Gyűrűsi (mind Nemeskocs).

Boba-Alsóság 1:3 (0:1). - Boba, 70 néző, vezette: Monostori.
A helyzeteit kihasználó Alsóság úgy vitte el a három pontot, hogy a bobaiak százszázalékos helyzetek tömkelegét hagyták ki. - Gólszerző: Nagy R. illetve Pethő 3. - Jók: Nagy R., Szabó Á., Horváth F., Tanai, Feiler, illetve Rajczy, Rózsás, Horváth A., Pethő, Vajda.

Simaság-Káld 10:0 (5:0). - Simaság, 50 néző, vezette: Kovács B.
Könnyed hazai győzelem született az enervált vendégek ellen. - Gólszerző:Major 2, Németh 2, Horváth L., Bencsik, Farkas, Varga, Csenár, Dóczi. - Jók: Csenár, Major, Varga, Horváth L., Németh (mind Simaság). - Kiállítva: Zsoldos (Káld).

Izsákfa-Ostffyasszonyfa 1:1 (0:1). -  Izsákfa, 80 néző, vezette: Bodor.
Az Izsákfa az utolsó percben elért találattal tartotta otthon az egy pontot. - Gólszerző: Simon, illetve Eőry. - Kiállítva: Horváth P. (Ostffyasszonyfa).

Sárvári KinizsiMesteri 6:1 (6:0). - Jákfa, 50 néző, vezette: Hosszú.
A jobb erőkből álló hazai csapat az első félidőben jó játékkal átgázolt a lelkes Mesterin, mely a szünet után egyenrangú ellenfelként küzdött. - Gólszerző: Örkényi 2, Horváth, Koronczai, Véber, Méhes, illetve Csuka. - Jók: Örkényi, Dala, Véber, Koronczai, illetve Németh Gy., Tóth, Csuka.

A 11. forduló műsora. Október 31. (szombat), 13.30:
Káld-Szergény, Alsóság-Sárvári Kinizsi. November 1. (vasárnap), 13.30: Hosszúpereszteg-Izsákfa, Ikervár-Boba, Mesteri-Nemeskocs, Ostffyasszonyfa-Simaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!