Gazdaság

2014.07.27. 18:32

Csütörtökig várják a Vas megyei termelők búzafelajánlásait

A vasi gazdálkodók az idén is csatlakoznak a Magyarok kenyere programhoz. A jótékonysági akció csütörtökön ünnepséggel zárul.

Nagy Ildikó

Az idén immár negyedik alkalommal hirdették meg a nemzeti összetartozást szimbolizáló Magyarok kenyere programot, amelyhez jótékonysági akció is társul. A Vas megyei termelők az idén is a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei szervezetén keresztül adhatják le a felajánlott búzát. A gazdák adományait mától szerdáig 10-től 17 óráig, csütörtökön pedig 9-től 17 óráig várják a Pusztavámi Szövetkezet Vép határában lévő telephelyén. A jótékonysági akció csütörtökön ünnepséggel zárul, amelyen dr. Veres András megyés püspök megáldja a termést. A vasi termelőket dr. Pusztavámi Márton, a NAK vasi elnöke köszönti, beszédet mond Ágh Péter országgyűlési képviselő. Az ünnepségre a Böjte Csaba nagyszalontai otthonából érkezett, Jákon nyaraló gyermekek műsorral készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!